Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gocz Tibor Pfa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Kit glucometru Accu Check Active
120 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Accu-Chek Active ajuta la asigurarea rezultatelor in orice moment. Glucometrele sunt concepute pentru a te ajuta sa tii evidenta rezultatelor. Rapid, usor si sigur ca intotdeauna. Capacitate de memorie mai mare. Memorie cu 350 de valori cu ora si data.

Rezultate sigure si rapide. Glucometrul are nevoie doar de 5 secunde pentru a masura si afisa rezultatele care sunt la nivelul unei testari de laborator.


Avertizarea de expirare a bandeletei. Daca incerci sa masori nivelul glicemiei cu o bandeleta de testare expirata, glucometrul Accu-Check Active te avertizeaza si afiseaza valoarea corespunzatoare.


Dozarea in afara glucometrului. Aplicarea sangelui pe o bandeleta in afara glucometrului ajuta la diminuarea riscului contaminarii (de exemplu in spitale).


Detectarea subdozajului. Glucometrul semnaleaza aplicarea unei cantitati prea mici de sange pe banda de testare si ofera posibilitatea redozarii in 5 secunde1.


Verificare vizuala. Optiunea de verificare vizuala iti ofera o acoperire a valorilor glicemiei. Compara culoarea de pe


fereastra de vizualizare a bandeletei cu scala de culori de pe flacon


Proba de sange. Numai 1-2 microlitri de sange sunt necesari pentru o testare a glicemiei.


Transferul datelor. Glucometrul are un port infrarosu care iti ofera posibilitatea sa descarci rezultatele glicemiei stocate in memorie intr-un computer cu ajutorul dispozitivului Accu-Chek Smart Pix.


Codare automata. Cipul de codare permite alertele pentru bandeleta expirata. In plus, programeaza automat glucometrul si actualizeaza caracteristicile selectate ale glucometrului pe masura ce evolutiile tehnologice devin disponibile.
Din Gura in Gura